Артрит! Защо го имаш и какво да направиш по въпроса?

Ако имаш артрит и търсиш решение, това ще е най-важната статия в твоя живот. Отдели си време и я прочети внимателно, ако трябва дори няколко пъти. В нея ще научиш какво е това заболяване артрит, как се образува, какви са симптомите, какво е лечението на медицината и защо то не работи и как да си решиш проблема завинаги.

Нека започнем с въпроса от къде знам тази информация и защо точно мен трябва да послушаш, за да си решиш проблема.

Преди няколко години се оказах в ситуация, в която трябваше да помогна на мой близък човек да се възстанови от инсулт, да реши здравословните си проблеми с високото кръвно, както и високата кръвна захар.

След като попитах доктора защо се е получил този инсулт, той не ми отговори, явно просто не знаеше и измрънка едно изречение колкото да ме разкара от офиса му – “Вероятно от високия холестерол“. Това ме вбеси. Разбира се за секунди се вразумих и си казах:

„Брат, сам си в тази борба. Не можеш да разчиташ на тези хора.“

Така започнах моето проучване онлайн, изгледах десетки видеа, прочетох няколко книги и така попаднах на двама доктори, които говореха противоположно на всички останали. И аз с моя жесток скептицизъм се попитах: “Дали пък тук няма нещо съмнително?”

Продължих да гледам всички възможни видеа на въпросните двама доктори, които са завършили натуропатична медицина и от там идваше различната гледна точка.

Така след седмици гледане на видеа и четене на техните книги, достигнах до извода, че съм бил прав. В борбата срещу така наречените хронични заболявания сме сами, защото не можем да разчитаме на докторите – за съжаление или пък не.

Тествах съветите на въпросните доктори и за месеци успях да помогна на моя близък роднина да се възстанови от инсулта си доста по-бързо от прогнозираното. Свалихме кръвното и го нормализирахме. Същото постигнахме и с високата кръвна захар.

Това ми даде увереност да продължа да изучавам въпросните доктори и тяхната работа. Защото те ми даваха нещо, което никой друг не ми даваше.

Първо – ясно и конкретно дефиниране на проблема и второ – още по-важно разбира се – РЕЗУЛТАТИ.

След това написах няколко статии за диабет, кръвно, отслабване и вече няколко години по-късно, съм най-скъпоплатеният независим здравословен консултант в България, който е решил всеки един здравословен проблем с който се е захванал с вече десетки клиенти с които съм работил лично.

Така, стига за толкова за мен. Нека сега да адресираме основната тема и тя е артрита.

Нека първо разгледаме какво казват докторите за него и какво пише в уикипедия:

Артрит (на старогръцки: ἄρθρον – става + на гръцки: -itis – възпаление) е болест (поражение) на ставите. Може да е обикновен артрит или ревматоиден артрит, който е автоимунно заболяване. Протича в остри и хронични форми с поражение на една или няколко стави. Причините може да са многобройни – ревматизъмтравма, нарушение на обмяната на веществата и други.

Артритът е широко разпространено заболяване. Само в САЩ от него страдат 42 милиона души. Изходът е неблагоприятен, засега лечението може само да забави хода на заболяването, което може до доведе до парализа и инвалидност.

Най-често срещаният вид артрит е остеоартритът, означаван още като остеоартроза, артроза или дегенеративна ставна болест.

Какво ни става ясно от този текст? Че артрита е болест на ставите. Тоест ставата вече не е същата и когато се появят болките, значи вече ставата си е отишла.

От този текст става ясно, че има така наречения обикновен артрит или ревматоиден артрит, който наистина е автоимунно заболяване(за него малко по-късно в статията).

Какви са причините обаче? Няма ясен и конкретен отговор.

Ок, значи знаем какво е артрита вече. Как се лекува обаче?

Няма известно лечение нито за ревматизма, нито за остеоартрита. Възможностите за лечение варират в зависимост от вида на артрита и включват физиотерапия, промени в начина на живот (включително упражнения и контролиране на теглото), използване на ортопедични средства и лекарства. При разяждащите форми на артрита може да е необходима артропластика. Лекарствата могат да помогнат за намаляване на възпалението в ставите и облекчаване на болката. Освен това, намаляването на възпалението може да забави увреждането на ставите.

От този текст се разбира, че може лекарствата да помогнат за намаляването на болката в ставите. Като също така и при отслабване, намалява се тежестта върху ставите.

Чудесно. И ако аз имам артрит, търся лечение и видя този текст, леко ще се ядосам. Защото, когато живеем в свят, в който технологиите са толкова добре развити и не знам нещо елементарно като защо човек получава артрит, значи нещата са наистина много… ама много сбъркани.

Какво е лечението на докторите?

Две неща. И поправи ме, ако греша. Първо – лекарства, които намаляват възпаленията в ставите. Ок, това как точно помага? Помага да не те боли. Това обаче е временен ефект. Дългосрочно това не решава проблема.

Второто решение е когато стане толкова нетърпимо от болки, смени ставата.

И така сменяш ставата и година-две си окей. След това обаче проблемите почват пак и пак.

Да не говорим, че през 2014-та година в медицински журнал се публикува информация, че поне 1.3 от операциите за смяна на става са били абсолютно ненужни или около 200 000 операции са били излишни.

И какво правим тогава, когато нищо не помага?

Продължаваш да четеш, приятелю.

Ето реално какво се случва в организма и защо вече ставите ти нямат структура и почват да те болят.

Ако ти се храниш здравословно, приемаш необходимите хранителни вещества, ставите ти ще са в отлично състояние. Защото, тялото всеки един ден произвежда нови клетки в целия ти организъм. Ставните клетки не са изключение. Но когато нямаш в организма необходимите хранителни вещества, хранил си се неразумно, изведнъж в ставите ти има клетки, но те не са здрави.

Аз си го обяснявам по следния начин. Като имаш артрит, при снимка изглежда, че имаш ставна тъкан и всичкo уж е наред. Да, обаче ти имаш ставни клетки, то обаче са кухи и нямат здравина. Всеки едно стиропор. Има обем, но с малко натиск и се чупи на две. А когато тези клетки са се формирали, ако си имаш необходимите хранителни вещества, ставите ти щяха да са здрави като на 12 годишно дете, примерно.

Или ако съпоставим две плоскости – едната от пресована дървесина(каквато имаш в кухнята), другата от стиропор, те като обем може да се еднакви, но като здравина не са.

Е горе долу това се случва и с теб, когато имаш артрит. Имаш става, ама от лесно чупливи клетки. И малко напрежение или натиск и става поддава и става белята.

Ето и нагледно да видиш каква е разликата между здрава става и куха става, както аз я наричам. Дали ще го дефинираме като остеопороза, артрит, няма значение. Проблема е ясен и видим.

Каква е реалната причина да имаш артрит?

Ставите губят своята здравина с годините, не защото просто остаряваш, а защото имаш хроничен дефицит на хранителни вещества нужни за организма да произведе здрави клетки.

Минерали като калций, магнезий, бор, глюкозамин сулфат, колаген и други.

Втората основна причина: Прием на храни, които водят до възпаления за дълъг период от време.

Храни като пържени храни, меса с нитрати, олио от бутилка и други.

Още повече се намира и доказва връзката между висок прием на фосфор от месо, газирани напитки и нисък прием на калций.

Това също е част от причините да имаш артрит.

Въпроса е какво правим от тук нататък? 

Знаем, че лекарства и операции няма да помогнат.

Само леко отклонение – през 2002 година учени от Харварт публикуват в Американския журнал по медицина, че операциите за подмяна на става не работят и се препоръчва да бъдат спрени.

Три години по-късно правят така наречените мета изследване, където от 300 човека с болка в ставите, нито един не е усетил подобрение дългосрочно след подмяна на става. Защото болката отново се е появила след година, две три, пет.

Защото ОПЕРАЦИЯТА ЗА СМЯНА НА СТАВА НЕ РАБОТИ!!!!!

Но докторите ще ги препоръчват, щото всеки пак и те са хора, и те имат семейства и трябва да ги изхранват. Пък и те нямат друга опция. Няма закон, който да те задължава да лекуваш пациента, ако има налично лечение.

Ако те тръгнат срещу системата, системата ги отстранява. Иначе казано, учил си за доктор, семейството ти разчита на теб да ги изхранваш, а ако тръгнеш срещу тях, ще си без работа.

Какво е реалното решение?

Първо – само при ревматичния артрит, имаме малко по-различно лечение. За него трябва да знаем, че в ставите има една бактерия наречена микоплазма(mycoplasma). Тя разяжда ставните клетки. Трябва да я убием с правилния антибиотик. Повече за него и от къде можеш да си го закупиш, свържи се с мен на: http://wp.viktorsimeonov.com/health-consultation/

След това продължаваме по план за цялостно възстановяване на ставите.

Второ – спираш вредни храни като пържени храни, глутен(пшеница, овес, ръж, ечемик), газирани напитки, месо, всякакво поне за година, след това може отново – но не пържено, не пълно с нитрати и ако е червено месо, по-алангле се препоръчва, иначе добре изпеченото червено месо води увеличава с над 400 % шанса да получиш рак.

Трето и най-важното – подхрани тялото с всички необходими хранителни вещества поръчвайки този пакет:

пакет артрит 2

Пакета можеш да го поръчаш от този линк.

Приемай по един пакет поне 4 до 6 месеца, за пълно подменяне на старите ставни клетки с нови.

Създадох специален пакет за стави, в който има всичко необходимо като хранителни вещества, за да възновновиш производството на нови здрави ставни клекти.

И няма значение дали си на 5 и 105 години, процеса в организма е един и същ.

В този пакет ще намериш следните вещества:

 • Калций и Магнезий за здрави стави
 • Глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат и колаген – всичките три са съставни части от структурата на твоите клекти.
 • Имаш също така Хиалуронова киселина и МСМ, както и екстракти от билки за намаляване на болката.

Комбинацията от тези вещества ще направи така, че само за няколко месеца ти да възстановиш здравината на стави, хрущяли и да забравиш какво е това усещане на болка в ставите.

Вече десетки клиенти ползваха нашия обновен пакет за стави и след само няколко месеца приемане, си решиха проблема.

Към него ти препоръчвам и екстракт от куркума, за намаляване на болките в ставите. Ето линк: https://sim-nutrition.com/product/haya-labs-curcumin-turmeric-extract-500mg-60-caps/

Него го пиеш месец до два, докато не намалеят болките в ставите.

Колко бързо можеш да очакващ резултати?

В натуропатичната медицина се казва така: Колко години си имал проблема, толкова месеци трябва да се прилага този тип лечение.

Тоест ние не препоръчваме по-малко от поне 4 до 6 месеца да се приемат хранителните добавки.

В това време трябва и да се спазва хранителните препоръки посочени по-горе. Ако всичко това се прави, резултатите ще са на лице, защото артрита е един от най-лесните медицински проблеми за решаване използвайки този тип лечение.

Какво да направиш сега?

Поръчай новия ни пакет за стави от тук и го приемай по описаните дози в страницата за поръчка.

Ако имаш въпроси, звънни ни на телефона в сайта, или ни пиши.

Ако искаш лична консултация с мен, отиди на този линк и се запиши още сега:
http://wp.viktorsimeonov.com/health-consultation/

2 thoughts on “Артрит! Защо го имаш и какво да направиш по въпроса?

 1. Теодора says:

  Няма такава бактерия “микро-плазма”.
  Има микоплазма, но тя засяга урогениталния тракт.

  • simadmin says:

   Привет, Теодора. В превода се е получила грешката. Иначе за същата бактерия става дума и има не малко материали онлайн, посочвайки нейната връзка с ревматоидния артрит.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *