Сайта Sim-nutrition.com е създаден от здравния консултант Виктор Симеонов с ясната идеята да предостави най-добрите хранителни добавки, които да са съобразени с нуждите на нашите клиенти.

Виктор Симеонов е един от най-скъпоплатените и търсени здравни консултанти в България работил с стотици клиенти българи живеещи по целия свят и при всеки един от тях е успявал да помогне да клиента да постигне желания резултат – да подобрят здравето си.

Предлагаме различни видове хранителни добавки целящи да ти помогнат да постигнеш целите, които искаш – да отслабнеш, да покачиш мускулна маса, да подобриш твоето здравословно състояние или какви други цели имаш.

Предлагаме само качествени хранителни добавки, които или лично сме тествали и сме убедени в тяхното качество или сме проучили достатъчно, за да знаем, че съдържанието отговаря на опаковката и че водят до резултати.

В магазина ни можеш да намериш всякакви хранителни добавки от протеини и креатини до комплексни витамини и минерали или поотделно.

Това, което няма да намериш никъде другаде са специалните ни пакет за решавана не хронични заболявания като Диабет тип 2, Високо кръвно, Подагра, Артрит, Проблеми с бъбреците и други.

Стараем се да предлагаме само качествени добавки на разумни цени.

За нас е от изключително значение нашите клиенти да са доволни и да избират най-доброто спрямо техните нужди и желания и за това предоставяме безплатни консултации с цел да улесним клиентите си какво е най-добро за тях при избора си.

Можете да научите повече за решаване на хронични заболявания и от нашите статии по следните теми: