Сайта Sim-nutrition.com е създаден от здравния консултант Виктор Симеонов с ясната идеята да предоставя най-добрите хранителни добавки, които да са съобразени с нуждите на нашите клиенти.

Виктор Симеонов е един от най-скъпоплатените и търсени здравни консултанти в България работил с десетки клиенти българи живеещи по целия свят и при всеки един от тях е успявал да помогне да клиента да постигне желания резултат.

Предлагаме различни видове хранителни добавки целящи да ти помогнат да постигнеш целите, които искаш – да отслабнеш, да покачиш мускулна маса, да подобриш твоето здравословно състояние или какви други цели имаш.

Предлагаме само качествени хранителни добавки, които или лично сме тествали и сме убедени в тяхното качество или сме проучили достатъчно, за да знаем, че съдържанието отговаря на опаковката и че водят до резултати.

В магазина ни можеш да намериш всякакви хранителни добавки от протеини и креатини до комплексни витамини и минерали или поотделно.

Стараем се да предлагаме само качествени добавки на разумни цени.

За нас е от изключително значение нашите клиенти да са доволни и да избират най-доброто спрямо техните нужди и желания и за това предоставяме безплатни консултации с цел да улесним клиентите си какво е най-добро за тях при избора си.